مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 شهریور 1403 ساعت 17:202024-08-28حوادث

بازداشت کلاهبردار حرفه ای در اردکان 


فردی که با جعل قولنامه و اجازه منازل به شهروندان اقدام به کلاهبرداری 35 میلیارد ریالی کرده بود، بازداشت شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سردار عباسعلی بهدانی فرد گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان اردکان در پی شکایت و مراجعه بیش از 25 نفر شاکی در خصوص کلاهبرداری از آنها، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.

  وی افزود: ماموران با کار جهادی و رد زنی و بازجویی از شکات موفق شدند متهم را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه و با هماهنگی قضایی دستگیر کنند.

  بهدانی فرد تصریح کرد: متهم در بازجویی های فنی به کلاهبرداری 3 میلیارد و 500 میلیونی از 25 نفر با استفاده از چک و قولنامه اجاره ای منازل و ملک دیگران اعتراف کرد.

  فرمانده انتظامی استان یزد با بیان اینکه این متهم قصد فرار از استان را داشته که در جاده اردکان به نایین دستگیر شد، اظهار داشت: متهم به دادسرا معرفی و با دستور مقام قضایی روانه زندان شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازداشت کلاهبردار حرفه ای در اردکان 

بازداشت کلاهبردار حرفه ای در اردکان